Imatge d'un cotxe accidentat

Un conductor begut provoca importants destrosses al carrer del Beat Bonaventura Gran, a Cambrils

Els fets s'han produït pels volts de dos quarts d'una de la matinada | L'home, al volant d'un BMW, ha perdut el control i ha xocat contra dos vehicles aparcats

Les temeritats i les greus imprudències al volant no cessen als carrers i carreteres de casa nostra. Aquesta matinada, a Cambrils s’ha viscut l’últim episodi d’alcoholèmia més conducció, una pràctica que, per sort, avui no ha acabat en tragèdia. Al voltant de dos quarts de dues de la matinada, el conductor d’un vehicle BMW ha perdut el control al carrer Beat Bonaventura Gran, ha sortit de la via i s’ha encastat amb un automòbil Volkswagen aparcat, desplaçant-lo uns metres i provocant una bolcada de tonell. El cotxe, precisament, ha quedat lateralment a sobre de la vorera, amb danys considerables.

Segons han explicat fonts municipals a TarragonaDigital, el BMW també ha ocasionat danys a una furgoneta Ford Trànsit estacionada a la zona, amb la qual ha topat frontalment. Després dels fets, la Policia Local de Cambrils ha fet el test d’alcoholèmia al conductor, de 23 anys i veí de Saragossa, qui ha abocat un resultat final de 0,52 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat, més del doble del límit legal permès. Afortunadament, no hi ha hagut ferits i els agents li han instruït diligències per danys i per un delicte contra la seguretat viària.