Un agent dels Mossos d'Esquadra

Pateix un accident a la T-340 i li descobreixen una llarga llista de delictes

El conductor havia robat el cotxe, no tenia permís de conduir i havia robat en diversos establiments de Deltebre

Un accident  de trànsit cap a les deu del matí del passat dimarts a la T-340  entre Deltebre i Camarles no feia sospitar als Mossos d'Esquadra dels incidents que hi havia darrere. Els efectius del cos van anar fins a aquest punt del Baix Ebre i, a l'accidentat, li van sol·licitar el permís de conduir

En aquest moment va ser quan van detectar que no tenia el permís de conduir en vigor i que el vehicle  en què viatjava havia estat sostret  feia poques hores a Deltebre. En concret, prop d'una zona on s'havien produït tres robatoris en comerços aquella matinada. 

Tot i que el cotxe havia quedat força malmès per l'accident, van poder recuperar diversos objectes sostrets en els establiments assaltats al municipi ebrenc. 

Per causes que es desconeixen, el conductor va sortir de la via i a l'interior del vehicle hi van trobar diverses coses robades, com una ronyonera o un televisor que la policia va retornar als seus propietaris. A més, van recuperar una bicicleta  que els Mossos investiguen de qui és.

Tot plegat va ser possible gràcies a la col·laboració dels agents de la Policia Local de Deltebre, que van poder recollir imatges i informació que relacionaven el detingut amb els robatoris a l'interior dels comerços.

El detingut va passar dijous a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.