Imatge d'un agent dels Mossos d'Esquadra amb la seva motocicleta en un control de trànsit

Sense ferits l'accident entre dos vehicles que ha tallat un carril a la C-14 a Reus

L'incident ha succeït en direcció Montblanc

El Servei Català de Trànsit ha informat d'un accident  a primera hora del matí d'aquest dimecres, 3 de març, al terme municipal de Reus. En l'incident s'han vist involucrats dos vehicles a la carretera C-14 a les vuit i cinc minuts d'aquest matí.

Segons informa Trànsit, la topada entre tots dos cotxes ha estat al punt quilomètric 6 de la C-14 i ha estat una col·lisió lateral. Per aquest motiu, s'ha hagut de tallar un carril en sentit Montblanc  i, en  conseqüència, també hi ha circulació amb retencions. Els Bombers de la Generalitat han enviat dues dotacions fins al punt de l'incident. 

Afortunadament, després de l'incident a la xarxa viària tarragonina, els ocupants dels vehicles no han patit ferides. El dispositiu d'emergències ja s'ha retirat del punt de l'incident, tot i quedar encara un carril tallat durant la neteja de la calçada.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!