Un cotxe encastat en una casa al carrer de Ramon Llull de Reus

Un cotxe s'encasta contra la façana d'una casa a Reus i la deixa sense subministrament elèctric

Els fets van succeir al carrer de Ramon Llull

RECTIFICACIÓ 21/4/2021 a les 11.20 hores

La informació inicial publicada no es corresponia amb la realitat dels fets succeïts la nit del 18 d'abril a Reus. Segons fonts oficials, un vehicle va perdre el control i va acabar encastat contra el mur d'un habitatge. En conseqüència de la topada, l'immoble es va quedar sense subministrament elèctric i amb el mur del jardí destrossat. El vehicle l'ocupaven dos nois i l'avís el va fer la propietària de la casa que, en cap cas, conduïa el vehicle accidentat.

Des de Tarragona Digital demanem disculpes per les molèsties ocasionades.

NOTÍCIA 19/04/2021 A LES 8.54 hores

Als volts de tres quarts de nou de la nit, una persona alertava d'un accident  al carrer de Ramon Llull de Reus, a tocar del santuari de Misericòrdia. La persona que anava al volant d'una furgoneta va perdre el control del vehicle acabant encastat contra la façana d'un habitatge  i el quadre de llum  del mateix immoble, deixant-lo sense subministrament elèctric.

Aquest incident, segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, va ser avisat pels mateixos propietaris de l'habitatge. El cos policial reusenc va anar fins al punt de l'incident als volts de tres quarts de nou de la nit. També van anar-hi els Bombers de la Generalitat. 

Tot i l'espectacularitat de la imatge de l'accident, no hi ha hagut cap persona ferida en conseqüència de la topada.