Els serveis d'emergència en un accident a l'avinguda de Tarragona de Reus

Espectacular accident a Reus: dos ferits en bolcar en una rotonda

Una persona ha estat evacuada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus

Els cossos d'emergències han realitzat un desplegament a primera hora del matí a la ciutat de Reus. La Guàrdia Urbana de Reus, els Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han hagut d'actuar en un accident a la capital del Baix Camp.

En conseqüència de la topada de dos vehicles en un dels accessos a la ciutat, un d'ells ha acabat bolcant. A més, hi ha hagut dues persones ferides en aquest incident, una d'elles evacuada a un centre hospitalari.

Xoc entre dos vehicles a l'avinguda de Tarragona

A un quart i cinc minuts de les nou del matí, el telèfon d'emergències ha rebut l'avís d'un accident a la rotonda del Tecnoparc, a l'avinguda de Tarragona, a la capital del Baix Camp. En aquest accés a la ciutat de Reus, s'han vist involucrats dos vehicles.

De resultes de la topada, un d'ells ha acabat bolcat cap per avall, mentre l'altre ha quedat en una zona de gespa que hi ha a tocar de la rotonda. Els Bombers han activat dues dotacions per a treballar en aquest accident, on no hi havia cap persona atrapada a l'interior dels vehicles. 

Així mateix, han fet tasques de desconnexió de bateries per evitar possibles conseqüències després de l'incident.

A causa de l'accident, els professionals del SEM han hagut d'atendre dues persones del vehicle que ha quedat bolcat. Un dels ocupants d'aquest cotxe ha estat atès pel SEM al lloc de l'accident.

D'altra banda, l'altra persona ferida que ocupava el cotxe bolcat en aquest accident a la rotonda del Tecnoparc ha estat traslladada per l'ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Reus. Segons informa Bombers, aquesta persona ha patit alguns traumatismes.

En aquest incident a l'avinguda de Tarragona hi han treballat els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus. Aquests últims han fet tasques de control de trànsit a la zona. 

El cos de bombers ha actuat a la zona als voltants de 40 minuts, quan s'ha aconseguit desallotjar la zona de l'accident, on hi havia els vehicles involucrats, i netejar la calçada.