Imatge de dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Tarragona, al Tarragonès

Accident laboral mortal: Queda atrapat a l'interior d'una presa metàl·lica a Catalunya

La víctima tenia només 38 anys

Setmana tràgica a Catalunya pel que fa als accidents laborals. A primera hora d'aquest dijous, 18 de novembre, els serveis d'emergències han rebut un avís per un greu accident en una empresa de reciclatge de Granollers.

Ràpidament s'hi han desplaçat unitats dels Bombers de la Generalitat i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), així com patrulles dels Mossos d'Esquadra. Allí han pogut comprovar que un home, de 38 anys, havia quedat atrapat a la presa metàl·lica d'una empresa de reciclatge de Granollers. 

L'home era treballador de la companyia i ha quedat atrapat en aquesta presa de grans dimensions. Davant de la gravetat de les ferides, els serveis d'emergències només han pogut certificar la seva mort. De tan sols només 38 anys, la víctima era de nacionalitat gambiana i vivia a Lloret de Mar. 

L'accident laboral mortal s'ha posat en coneixement del jutjat d'instrucció de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball, com marca el procediment.

Un greu accident laboral en unes obres a Tarragona

En les últimes hores també s'ha tingut coneixement que la matinada de dimecres hi va haver un greu accident laboral a les obres del túnel del Coll de Lilla, a l'A-27 entre Valls i Montblanc.

En aquesta ocasió, els serveis d'emergències van rebre l'avís quan passaven set minuts de la mitjanit de dimecres. Segons han apuntat els Bombers de la Generalitat, el toro mecànic que conduïa un dels treballadors va bolcar, deixant-lo atrapat. Quan els bombers van arribar al lloc dels fets ja havia pogut ser alliberat, però presentava greus ferides.

Arran del succés, es van mobilitzar tres dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques i van traslladar l'home a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, ferit de gravetat.