Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Nou accident laboral mortal: Cau d'una bastida a Salou

Els fets han tingut lloc minuts abans de les deu del matí en un edifici del carrer València del municipi de la Costa Daurada

No accident laboral mortal a Catalunya aquest dilluns. Els fets han tingut lloc aquest matí —l'avís s'ha rebut pocs minuts abans de les deu—, en un edifici que s'està rehabilitant al carrer València del municipi de Salou, quan un treballador d'una empresa de treballs verticals ha patit una caiguda mentre estava fent tasques de rehabilitació.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació del cas, el treballador s'ha precipitat des d'una quarta planta on estava fent tasques de rehabilitació. Segons les primeres informacions, per motius que es desconeixen, el sistema de subjecció que portava l'empleat s'ha trencat i l'home ha caigut a terra i ha mort.

Arran de l'accident, s'han mobilitzat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

La víctima mortal de l'accident és un veí de la Pobla de Mafumet

La policia catalana ha explicat que la víctima mortal d'aquest accident laboral és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Pobla de Mafumet.

D'acord amb el procediment habitual en accidents laborals amb víctimes mortals, els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d’Empresa i Treball.