Cotxe accidentat

Un lladre drogat fuig d'un control i té un espectacular accident a la C-14

L'home també tenia una ordre de detenció pendent i després de l'accident va intentar escapar-se corrents

Persecució policial de pel·lícula la que es va viure la tarda d'aquest dijous, 25 d'agost, a la carretera C-14 de Salou. Els fets van passar quan faltaven cinc minuts per dos quarts de sis de la tada.

El Grup Delinqüència Urbana de Cambrils dels Mossos d'Esquadra estava realitzant tasques de prevenció a la carretera. Havien muntat un dispositiu rutinari per controlar els vehicles i detectar possibles infraccions. Va ser en el transcurs d'aquest servei quan van voler aturar un cotxe i aquest, fent cas omís a les indicacions, va accelerar per fugir a gran velocitat.

Intenta fugir i provoca un espectacular accident

El conductor va prémer l'accelerador i va iniciar una fugida direcció a la C-14, fins que a l'altura de Salou va xocar contra la barrera de formigó que separa els carrils. L'espectacular accident, que va deixar totalment destrossat el vehicle, no va aturar l'home. 

Aquest va continuar la seva fugida camp a través, però els Mossos d'Esquadra van continuar amb la persecució i el van atrapar.

Els agents van fer-li la prova de detecció de drogues, la qual va donar positiu, tot i que s'espera la confirmació del laboratori. A més a més, quan van comprovar les dades de l'home van veure que tenia una ordre de detenció emesa per un jutjat de Valls.

Quan els Mossos d'Esquadra van inspeccionar el vehicle també van trobar-hi més infraccions. Hi havia un catalitzador sostret i diverses eines. Els agents van poder localitzar el propietari del cotxe que havia patit el robatori perquè aquest pogués posar la denúncia.

L'home, de 50 anys, va quedar detingut per delictes de furt, danys, conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat, a banda de l'ordre de detenció que ja hi havia sobre ell. Està previst que en les pròximes hores passi a disposició judicial.