Els serveis d'emergències en un accident mortal a l'AP-7, a Barberà del Vallès

Tres morts i cues quilomètriques a l'AP-7 per un accident

Un camió i cinc turismes s'han vist implicats en l'accident | Un dels vehicles s'ha incendiat

La xarxa viària interurbana de Catalunya ha començat la setmana de manera tràgica. Tres persones han mort aquesta tarda de dilluns en un accident de trànsit a l'autopista AP-7. Un dels vehicles implicats en l'accident, s'ha incendiat.

Una topada que s'han vist implicats cinc turismes i un camió a l'altura de Barberà del Vallès, al punt quilomètric 148, en direcció Tarragona. En el sinistre mortal, a més de les tres víctimes, també hi ha ferits de diversa consideració i han estat evacuades fins a l'Hospital de Terrassa.

Les tres persones que han mort en la topada múltiple són l'ocupant del cotxe cremat i els dos passatgers posteriors d'un altre turisme. 

El servei d'emergències han rebut l'avís de l'accident pocs minuts abans de les tres. Fins al lloc del tràgic incident s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes tres víctimes mortals, ja són deu les persones que han mort el 2022 en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Problemes de trànsit

En conseqüència de la topada múltiple a l'autopista catalana, hi ha cues de fins a 10 quilòmetres. Segons el Servei Català de Trànsit, hi ha un carril obert a l'alçada de l'accident. Es recomana entrar per la C-33 o C-60 i C-32 per entrar a Barcelona.

A més de la via on ha succeït la topada, també s'ha vist afectada la carretera C-17 amb dos quilòmetres de cues a Parets en sentit sud, on hi ha l'enllaç amb l'AP-7. També hi ha cinc quilòmetres de retencions a l'AP-7, a l'altura de Sant Cugat i Barberà del Vallès, en direcció nord.