Una ambulància del SEM

Setmana negra a les carreteres catalanes: Nova víctima a l'N-240

És la quarta víctima mortal d'aquesta setmana a les carreteres catalanes

La xarxa viària interurbana de Catalunya viu una setmana tràgica. Aquest matí de dijous s'ha notificat la quarta víctima mortal en un sinistre a les carreteres catalanes després d'un accident a l'N-240 al seu pas per Tarragona.

Un accident que s'acumula a les morts a la carretera C-12 a Flix, la tragèdia a la C-63 a la Vall d'en Bas i l'atropellament mortal a l'AP-7, a la Jonquera. Segons les dades provisionals de Trànsit, amb aquesta víctima ja són 17 les persones que han mort en accident enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Sinistre mortal a l'N-240

El Servei Català de Trànsit ha informat aquest dijous que una persona ha estat atropellada per part d'un turisme a la carretera N-240. Uns fets que han succeït al punt quilomètric 4,3 en sentit Valls. 

Les causes de l'accident encara s'estan investigant. Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), després de l'avís a un quart d'onze del matí.


Pel que fa a la circulació, la via està tallada en els dos sentits de la marxa i es fan desviaments.

Quarta víctima mortal de la setmana

La setmana negra a les carreteres catalanes va començar el dilluns 14 de febrer al migdia. El conductor d'un vehicle moria en col·lidir frontalment contra un camió a la carretera C-12 al seu pas per Flix, a la comarca de la Ribera d'Ebre.

El servei d'emergències rebia l'avís a un quart de tres de la tarda. L'ocupant del cotxe, un home de 42 anys, va perdre la vida. El conductor del camió, en va sortir il·lès de la topada. La carretera va resultar tallada de resultes de l'accident.

Durant la nit del mateix 14 de febrer, els Mossos d'Esquadra rebien l'avís a les 21.20 hores d'un atropellament mortal a l'AP-7, a la Jonquera. Un vehicle que circulava en sentit sud per l'autopista, va atropellar una persona que anava per aquesta via. A causa del sinistre, des de les 22.30 hores només hi va haver un carril obert per circular per l'AP-7 en sentit sud, i es va normalitzar a les 2.30 hores de la matinada.

Les tragèdies s'acumulaven i a primera hora del matí de dimarts s'informava d'un accident mortal a la C-63, a la Vall d'en Bas, a la Garrotxa. Un incident que succeïa a les 7.36 hores del matí, quan un vehicle xocava frontalment contra un camió. En conseqüència de la col·lisió, una dona perdia la vida en aquesta carretera.