Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra i del vehicle accidentat, el qual precipitat per un desnivell a l'N-420, a Pradell de la Teixeta

L'accident de Pradell de la Teixeta es va produir 24 hores abans de trobar el vehicle

Els fets van tenir lloc diumenge al voltant de les cinc de la matinada i la troballa de les víctimes es va fer dilluns a primera hora del matí

El tràgic accident de trànsit que va provocar la mort de dos joves i ferides greus a tercera persona, una noia de 30 anys, al pas de l'N-420 per Pradell de la Teixeta, a la comarca del Priorat, es va produir la matinada de diumenge. És a dir, 24 hores abans que el vehicle i les víctimes fossin localitzats, segons ha avançat el '3/24' i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

En aquest sentit, la informació assegura que l'accident mortal es va produir entre les cinc i les sis de la matinada de diumenge, mentre que la troballa del turisme accidentat va tenir lloc dilluns al matí. L'alerta de l'accident la van donar efectius del servei de manteniment de carreteres, que a primera hora de dilluns van veure una branca trencada i rascades en una tanca de la via i van veure el vehicle sinistrat.

Els cossos d'emergència es van personar al lloc dels fets després de rebre l'avís. Els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar diverses unitats a la zona, van excarcerar la noia ferida, així com els cossos sense vida de les dues víctimes mortals, dos homes de 29 i 23 anys, veïns de Sabadell. Durant unes hores es va buscar un possible quart ocupant, una hipòtesi que finalment es va descartar.

Les víctimes de l'accidentat tornaven d'una 'rave'

Les víctimes del tràgic accidentat són dos homes, de 29 i 23 anys, mentre que una dona de 30 anys va resultar ferida greu i es manté ingressada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. En aquest sentit, tornaven d'una 'rave', en direcció Tarragona, quan el seu vehicle va sortir de la via i es va precipitar per un barranc de 15 metres.

La investigació de les causes de l'accident continua oberta, encara que la principal hipòtesi amb què treballen els Mossos d'Esquadra és que la sortida de via es produís per la somnolència del conductor.