Ambulància

Accident múltiple a Alcover: tres ferits lleus i cua quilomètrica de retenció

L'accident, a més, va provocar retencions de fins a 4 quilòmetres en sentit Montblanc

El Servei Català de Trànsit  va rebre, ahir diumenge dia 10 de juliol a les 18.00 h de la tarda, un avís per un accident a la C-14, a Alcover, a l'alçada de Valls.

En concret, tres vehicles van xocar per causes que encara no se saben en el punt quilomètric 29,9 d'aquesta via. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, que van traslladar dues persones en estat menys greu a l'Hospital Pius de Valls.

L'accident, a més, va provocar retencions de fins a 4 quilòmetres en sentit Montblanc.

Persona ferida en un incendi al Vendrell

Per altra banda, una persona va resultar ferida lleu aquest diumenge, 10 de juliol, en un incendi que s'ha declarat en un habitatge del Vendrell. L'avís es va rebre a les 10.30 h del matí, per un foc a dins d'una casa unifamiliar de l'avinguda del Tancat de la Plana. Els Bombers, els Mossos d'Esquadra, la policia local i el SEM es van dirigir al lloc dels fets.

Segons ha informat RTV el Vendrell, el foc s'hauria originat al quadre elèctric de la casa. Una persona que estava a l'interior ha hagut de ser evacuada i ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell  per inhalació de fum. Els Bombers han ventilat l'habitatge i també s'ha revisat el cablejat elèctric de la zona.