La carretera N-340 a Creixell

Un accident múltiple provoca retencions quilomètriques a l'N-340 a Creixell

L'accident no ha estat greu, però està provocant retencions de set quilòmetres en sentit sud i trànsit intens al llarg de cinc quilòmetres en sentit Barcelona, fins al Vendrell

El Servei Català de Trànsit ha informat d'un accident de trànsit  a la carretera  N-340 a l'altura de Creixell, al Tarragonès. Quan passaven vint minuts de les deu del matí, els serveis d'emergències han estat alertats que s'havia produït un sinistre múltiple  a la carretera nacional, en què estarien implicats tres vehicles. Els primers indicis no fan témer que l'accident hagi estat de gaire gravetat, ja que els ocupants haurien sortit il·lesos de la topada.

Així, no s'haurà de lamentar ferits ni el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut de fer cap trasllat d'urgència a l'hospital. Però tanmateix, l'accident provoca des de fa gairebé una hora retencions  a la carretera en ambdós sentits de la marxa. Abans de les onze del matí hi havia un quilòmetre de retencions en sentit nord. Uns minuts més tard, segons el Servei Català de Trànsit, el trànsit és intens  entre el quilòmetre 1.180 i 1.185, des de Creixell fins al Vendrell, passant per  Roda de Berà.

L'accident provoca retencions de set quilòmetres en sentit sud

En sentit sud s'acumulaven vehicles al llarg de tres quilòmetres. Passades les onze del matí, però, Trànsit  ha informat que les aturades ja acumulen set quilòmetres  en sentit sud, entre els punts quilomètrics 1.181 i 1.188. Aquest diari actualitzarà la informació sobre les retencions i l'estat dels implicats.

A Subirats, a l'Anoia i a la vora del Garraf i el Baix Llobregat, l'incendi d'un autobús a l'autopista AP-7 també ha provocat aturades de set quilòmetres, sobretot en sentit sud. A dos quarts de dotze, el Servei Català de Trànsit informa que la circulació continua amb aturades de tres quilòmetres en sentit nord.

Fa un mes es va produir un accident idèntic a la mateixa carretera N-340 a Creixell

Fa poc més d'un mes, el dia 12 de juliol, es va produir un accident de característiques gairebé idèntiques a Creixell, a la mateixa carretera  N-340. Al punt quilomètric 1.182, tres vehicles que circulaven en sentit nord van topar. L'accident va deixar una persona ferida lleu, però el trànsit va patir les conseqüències de l'incident, ja que es van produir retencions en els dos sentits de la marxa, i especialment en sentit nord, on les cues van arribar als tres quilòmetres.