Imatge d'un Mosso d'Esquadra amb la seva moto mirant la carretera

Té un accident a l'N-340 conduint sense permís, drogat i multiplicant per 4 la taxa

Els fets van tenir lloc aquest passat dissabte al terme municipal de Tarragona

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dissabte a Tarragona un home de 36 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Torredembarra, que va tenir un accident de trànsit, circulant begut, drogat i amb el permís suspès per resolució judicial. Els fets van tenir lloc a l'N-340 al seu pas pel terme municipal de Tarragona, quan la policia catalana va ser requerida per atendre un accident de trànsit entre dos vehicles.

En arribar al lloc dels fets, els agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar els dos implicats en l'accident i van observar com un dels conductors mostrava símptomes evidents d'anar begut. L'altre conductor i la seva acompanyant van ser atesos també per la policia catalana que va facilitar el seu trasllat a un centre hospitalari amb pronòstic reservat.

Pel que fa al conductor begut, la prova va donar un resultat positiu de 0,99 mg/l, gairebé quatre vegades més el límit legal permès. Així mateix, també van realitzar-li la prova de detecció de proves, que a falta de confirmació del laboratori, va donar positiu en amfetamines i mateamfetamines.

Permís de conduir suspès per sentència judicial

Així mateix, els agents dels Mossos d'Esquadra van comprovar que el detingut no disposava de permís de conduir, ja que el té retirar per sentència judicial fins al pròxim mes de novembre. Per tot això, es va detenir el conductor com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues i conducció sense permís per resolució judicial.

L'arrestat va passar diumenge a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.