Un helicòpter del GRAE dels Bombers

Rescaten un parapentista en una zona de difícil accés a la Conca de Barberà

Els Bombers l'han rescatat al municipi de Passanant i Belltall

La comarca de la Conca de Barberà ha vist com hi ha hagut un nou accident d'un parapentista. Un incident que ha succeït a la localitat de Passanant i Belltall, on el passat estiu se'n va registrar un a la zona de Comalats del mateix municipi.

Uns fets que el servei d'emergències ha tingut constància quan faltaven quatre minuts per a dos quarts de sis de la tarda d'aquest dimarts. 

En rebre l'alerta, els Bombers de la Generalitat de Catalunya amb tres dotacions terrestre i la participació del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) s'han activat per a treballar en el rescat d'un parapentista accidentat a la zona de Belltall.

Segons les primeres informacions del cos, la persona que practicava parapent a la Conca de Barberà havia caigut en una zona de difícil accés per als bombers.

Un cop s'ha aconseguit accedir al punt on es trobava el parapentista, els bombers l'han immobilitzat i l'han evacuat fins a l'aeroport de Sabadell, on esperava una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des de Bombers de la Generalitat han informat que el parapentista estava conscient en el moment del rescat. De resultes de l'accident, es queixava de cops al maluc i en un braç.

L'helicòpter de Bombers ja l'ha deixat a Sabadell, on se'n fan càrrec els professionals sanitaris.