Bombers en un rescat d'un cotxe

Rescat dels Bombers: Un home té un accident a Alcover i queda atrapat al cotxe

Els fets van passar ahir diumenge dia 3 de juliol al migdia

Ahir diumenge dia 3 de juliol a les 14.00 h, es va produir un accident  de cotxe a Alcover. En concret, al quilòmetre 0,1 de la TV-7221. Segons informa El Vallenc, el vehicle, que només tenia un ocupant, va bolcar lateralment.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions del cos de  Bombers de la Generalitat de Catalunya. A causa de l'aparatositat de l'accident, el conductor va quedar atrapat a l'interior del turisme i, per aquest motiu, els Bombers van haver de fer una extracció reglada. L'home, que es trobava desorientat, va ser traslladat al Pius Hospital de Valls en ambulància.

Rescat d'un excursionista a Mont-ral

Malauradament, aquest no va ser l'únic succés del dia a l'Alt Camp. Un home que es trobava d’excursió a Mont-ral  va patir una lesió i va haver de ser ajudat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Els fets van passar al voltant de les 12.00 h del migdia, quan l'home va patir una  fractura  al turmell mentre feia una caminada. Els efectius del SEM van evacuar-lo i van traslladar-lo a l'hospital.