Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

L'espectacular accident amb ferits a Reus per una suposada infracció

Els fets han tingut lloc aquest dijous al vespre davant dels Jujtats de la capital del Baix Camp

Espectacular accident de trànsit amb dos ferits aquest dijous al vespre a Reus. Els fets, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Urbana de Reus es van produir a les 20.21 hores a l'Avinguda de Marià Fortuny, a l'alçada del número 68, junts davant dels Jujtats de la capital del Baix Camp. En el sinistre s'hi van veure implicats dos cotxes, un dels quals, segons testimonis dels fets que ho han explicat a les xarxes socials, s'hauria saltat un semàfor en vermell.

L'accident va mobilitzar una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el conductor i l'acompanyant d'un dels dos vehicles, evacuant-los posteriorment a l'Hospital Sant Joan de Reus. Així mateix, es va informar els ocupants del segon cotxe que en cas de ser atesos a Urgències passessin per comissaria a deixar el corresponent informe mèdic.

L'accident ha provocat expectació entre la gent que passava a aquella hora per la zona. En aquest sentit, un altre dels testimonis que ha escrit a les xarxes socials afirmava que havia vist la topada en directe i que aquesta havia estat molt forta.