Una ambulància del SEM i un cotxe de policia en un accident

Caos a l'AP-7 amb cues quilomètriques per un xoc entre 3 camions

Un dels conductors ha patit ferides greus i ha estat traslladat en helicòpter a un centre hospitalari

Caòtica jornada de dilluns a l'autopista AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, en un marge de tres hores s'han registrat dos accidents en sentit sud que han provocat cues de fins a vuit quilòmetres. El primer incident ha tingut lloc al voltant de dos quarts d'una del migdia, mentre que el segon s'ha produït a les 15.30 hores.

Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', el primer accident s'ha saldat sense ferits, mentre que en el segon, amb tres camions implicats, un dels conductors ha patit ferides greus, sent traslladat en helicòpter pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Encalç entre tres camions

L'accident més greu de la jornada a l'AP-7 ha estat el que s'ha produït al voltant de les 15.30 hores i en el qual s'hi han vist implicats tres camions, que han patit una col·lisió per encalç. El conductor d'un dels vehicles ha patit ferides greus, sent excarcerat pels Bombers de la Generalitat i traslladat en l'helicòpter medicalitzat del SEM a un centre hospitalari. 


Els fets han tingut lloc al quilòmetre 316 de l'AP-7 en sentit sud, al municipi de l'Ampolla. La circulació ha quedat afectada per la presència dels tres camions i els cossos de seguretat i emergència, realitzant-se desviaments per la sortida 39A de l'Ampolla cap a l'N-340.

 

Un accident amb cinc turismes

El primer accident a l'AP-7 s'ha produït a les 12.30 hores al quilòmetre 310 de l'AP-7, al seu pas pel terme municipal de Camarles. S'hi han vist implicats cinc turismes, que han provocat el tall de dos dels carrils de la citada via en sentit sud.

L'incident no ha provocat ferits de consideració, només alguna contusió entre els passatgers dels vehicles implicats.