Un accident al carrer Apodaca de Tarragona

Col·lisió entre dos vehicles al carrer d'Apodaca de Tarragona

Un dels vehicles ha intentat avançar un patinet elèctric en el moment de l'incident

Gran ensurt al carrer d'Apodaca de Tarragona. Als voltants de tres quarts de tres de la tarda, dos vehicles s'han vist involucrats en un accident. La topada s'ha produït després que un dels vehicles intentés avançar un patinet elèctric, al barri del Port.

En el moment de la maniobra d'avançament, un vehicle circulava en direcció contrària. Per aquest motiu han col·lidit tots dos i un d'ells ha acabat encastat  als baixos d'un local buit al mateix carrer. També ha produït danys a diversos contenidors i a un vehicle estacionat.

Els serveis d'emergències ha activat dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com la Guàrdia Urbana de Tarragona. En conseqüència d'aquesta topada, una dona de 70 anys ha resultat ferida  menys greu. L'ambulància l'ha traslladat fins a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona.

Així mateix, la conductora d'un turisme també ha estat atesa. D'altra banda, segons el Diari Més, l'altre conductor ha patit ferides lleus, però s'ha negat a fer la prova d'alcoholèmia. To i això, en ser traslladat a l'Hospital Joan XIII, allà li han fet i, en l'anàlisi de sang, ha donat negatiu.