Bomber

Dos accidents de trànsit i un contenidor cremat a Valls

Els fets han passat durant el darrer cap de setmana

Cap de setmana accidentat a  Valls. El dissabte dia 17 de setembre al migdia, un cotxe va sortir de la via a l'AP-2, al quilòmetre 212. Segons avança El Vallenc, el succés no va provocar ferits i només va intervenir-hi el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

L'endemà diumenge, al voltant de les 19.00 h, una motocicleta va patir un accident a la zona de ca Barrau. El motorista va haver de ser evacuat al Pius Hospital de Valls.

Dues hores més tard, sobre les 21.00 h, es va declarar un  incendi en un contenidor  de la brossa a la plaça Francesc Layret, al barri de Vilar. Els Bombers van poder-lo apagar ràpidament i no es van haver de lamentar danys de consideració.

S'incendia mobiliari abandonat en un carrer de Reus

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar aquesta matinada a Reus. Els veïns de la zona del carrer Wad-ras  de la capital del Baix Camp han viscut moments de tensió quan objectes que eren al carrer s'han incendiat. L'avís ha entrat a les 01.39 hores de la matinada d'aquest dimarts, 20 de setembre. Segons els testimonis, mobiliari que hi havia al carrer estava cremant i les flames s'aproximaven perillosament als edificis que hi havia a tocar.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat ràpidament fins al carrer Wad-ras de  Reus. Allí han comprovat que es tractava d'un sofà i unes cadires que hi havia abandonades a la via pública els objectes que estaven cremant.