Porcs senglars.

Tres accidents provocats per senglars en menys d'una hora a les carreteres de TGN

Els fets han tingut lloc durant la passada matinada als termes municipals de Sarral, Banyeres del Penedès i Ascó

Els porcs senglars han esdevingut, en els darrers temps, en un important perill a les carreteres de casa nostra. En aquest sentit, durant la passada matinada, en un interval de menys d'una hora, s'han produït fins a tres accidents de trànsit causats per la presència d'aquests animals a la calçada, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'.

Els fets han tingut lloc als termes municipals de Sarral, Banyeres del Penedès i Ascó. Sortosament, en cap dels accidents s'ha hagut de lamentar danys personals.

Els tres accidents

El primer incident s'ha produït abans de les cinc de la matinada avís a les 4.53 hores— al punt quilomètric 6,9 de la carretera C-241D, al terme municipal de Sarral.

Mitja hora després, a les 5.29 hores, s'ha rebut l'avís d'un segon accident, en aquest cas al terme municipal de Baneres del Penedès. Els fets han tingut lloc a l'AP-7, en sentit Tarragona, quan un turisme en què viatjaven quatre persones ha xocat contra un senglar.

El tercer cas s'ha produït a tres quarts de sis de la matinada, al punt quilomètric 77,5 de la carretera C-12, al terme municipal d'Ascó, en senti Móra.