Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Agressió homòfoba a Reus: roben violentament i peguen 2 menors

Els fets van succeir al parc situat a la plaça d'Europa

Una agressió homòfoba ha tornat a ser notícia en les últimes hores. Aquest cop, ha succeït a la ciutat de Reus durant la nit del dissabte a dors menors d'edat, segons informen els Mossos d'Esquadra. A més de l'agressió, també estan investigant un robatori violent. 

Els fets van succeir a prop de l'estació d'autobusos de la capital del Baix Camp. L'agressió i el robatori es van dur a terme al parc situat a la plaça d'Europa al voltant de les 23 hores el dissabte 11 de setembre.

En aquest punt, un menor d'edat transsexual anava acompanyat d'una amiga. Tots dos de 15 anys, van ser víctimes de l'homofòbia d'un grup de gent que, segons informa el Diari de Tarragona, haurien pogut coaccionar, insultar i amenaçar abans al jove per la seva condició sexual.

En el nou incident homòfob viscut a Reus, tots dos van patir cops i esgarrapades, a més de ser espentats, insultats i robats. Els agressors, a més a més, se'n van endur el telèfon mòbil. 

Les dues famílies que tenen els adolescents involucrats han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, s'està investigant l'incident per un presumpte delicte de robatori amb violència i un altre delicte d'odi.