Una moto d'aigua en una platja

Agredeixen un treballador del port de Coma-ruga per intermediar en una discussió

L'empresa es va negar a entregar la màquina als individus que l'havien llogat

Greu incident el viscut al port de Coma-ruga el passat dissabte a la tarda. Un treballador  va ser hospitalitzat després de patir una agressió mentre intentava actuar en una baralla, segons informa el Diari de Tarragona. 

La víctima de l'agressió va patir lesions  a la zona del nas i, després de ser un cop intervingut, no es descarta que s'hagi de tornar a operar per les ferides patides. 

Segons explica el citat mitjà, diverses persones van anar fins al port de Coma-ruga perquè havien llogat una moto d'aigua. L'empresa que havia de prestar les embarcacions, en el moment que van arribar, van veure que els individus no estaven en les condicions idònies per sortir amb les màquines que havien llogat. 

La valoració principal va ser que podien ser de gran risc per la resta de banyistes que hi havia a la zona. Per aquest motiu, es van negar a entregar l'equipament.

Davant d'aquesta situació, va començar una baralla entre l'empresa i les persones que volien llogar la moto d'aigua. El treballador del port, en veure-ho, va intentar dialogar entre les dues parts sortint-ne perjudicat. Segons assenyalen, va rebre un fort cop a la cara  per part d'un individu que va atacar-lo per l'esquena. 

La víctima de l'agressió va quedar estabornit amb una greu contusió. Per aquest motiu, va ser traslladat fins a un centre mèdic on va ser atès.  Fins al lloc dels fets, van anar els Mossos d'Esquadra.