Pla general de l'estació de Tarragona, amb pocs viatgers esperant el tren a mig matí

Agredeixen un vigilant de seguretat a l'estació de tren de Tarragona

Els fets els ha denunciat un sindicat, que demana més eines pels vigilants privats

Nova agressió a un vigilant de seguretat de l'estació de trens de Tarragona. Els fets van tenir lloc el passat divendres a la nit, quan un home es va encarar amb els agents de seguretat privada que li havien demanat que es posés la mascareta. Tot i els intents de tranquil·litzar-lo d'una dona que l'acompanya, va acabar tirant un d'ells a terra.

Els fets els va denunciar a través de les xarxes socials Adn Sindical de Seguridad de Cataluña, que va penjar un vídeo on es veu com una persona sense mascareta s'encarava amb tres vigilants de seguretat de l'estació de Tarragona.

En aquest sentit, el sindicat ha demanat més eines d'autodefensa per al col·lectiu, com un espai reglamentari, per afrontar aquestes situacions.

Els Mossos identifiquen l'agressor, però no el detenen

Els agents de seguretat privada van denunciar l'agressió que van patir als Mossos d'Esquadra, que van identificar l'agressor. Tot i això, el van deixar marxar, ja que no van considerar els fets «suficients per endur-se'l detingut», segons va explicar Sergio Sánchez, assessor del sindicat, al digital 'Nius'.

En aquest sentit, el vigilant de seguretat agredit va explicar a través de les xarxes socials els fets i va lamentar la decisió dels Mossos de no detenir l'agressor. L'home va mostrar la seva incredulitat, denunciant que «m'intenten tirar a les vies del tren i no el deteniu. Què haurien d'haver-me fet?».