Mossos d'Esquadra

L'alcaldessa de Valls demana més presència policial després dels últims fets delictius

Dolors Farré assegura que s'ha identificat els responsables de la crema d'un cotxe de la Policia Local

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, s'ha pronunciat aquest dimarts sobre l'increment de fets delictius al barri Antic de la capital de l'Alt Camp, després del darrer incident la passada nit, en què es va cremar un vehicle de la Policia Local. En aquest sentit, Farré ha demanat «un reforç immediat i estructurat del cos dels Mossos d'Esquadra, perquè estem preocupats per la situació que estem vivint».

Tot i aquesta demanda al Departament d'Interior, la batllessa ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, assegurant que estan treballant per revertir la situació. En aquest sentit, el govern municipal de Valls ha demanat una reunió amb la delegada del Govern, Teresa Pallarès, per trobar una solució a la problemàtica.

Farré també ha assenyalat que aquest mes de setembre es cobriran quatre places vacants de la Policia Local, fet que permetrà tenir 35 agents en plantilla, cobrint la seva totalitat. A més, també ha destacat que treballen en tots els vessants per reduir l'escalada de la delinqüència a la localitat, des de l'ocupació de pisos fins a l'àmbit social.

Els responsables del cotxe de policia cremat, identificats

Els fets delictius s'han incrementat al barri Antic de Valls en les darreres setmanes amb robatoris i baralles, especialment a la zona del Portal Nou. El darrer incident va tenir la passada nit, quan tres individus van cremar un vehicle de la Policia Local de Valls que estava aparcat davant la comissaria. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els responsables.

L'alcaldessa de Valls ha explicat que aquests tres homes ja han estat identificats i que es tracta de delinqüents reincidents. Farré ha explicat que estan en contacte «permanent» amb les comissaries més pròximes per localitzar-los. «Tenim identificats els tres homes, ahir se'ls va perseguir i van anar cap a Vila-rodona, on es van perdre en un descampat», ha detallat. «Esperem detenir-los en les pròximes hores», ha afegit.

Així mateix, Farré ha remarcat que també s'ha identificat els responsables d'altres fets delictius que hi ha hagut les darreres setmanes i que també són delinqüents reincidents.