Dos agents i un vehicle de la Policia Nacional

Final a un malson: alliberen cinc dones obligades a prostituir-se a Amposta i l'Aldea

Les víctimes havien estat captades al Paraguai amb falses ofertes de feina per tenir cura de gent gran

La Policia Nacional ha desarticulat una xarxa d'explotació sexual que presumptament actuava als municipis ebrencs d'Amposta (Montsià) i l'Aldea (Baix Ebre). Segons ha explicat el cos policial, l'operatiu ha permès alliberar cinc dones que havien estat captades al Paraguai amb falses ofertes de feina per tenir cura de gent gran i que eren obligades a prostituir-se en pisos de cites.

En aquest sentit, les víctimes també eren forçades a consumir i vendre drogues als clients. Durant l'operatiu, els agents han detingut deu persones acusades de formar part de la presumpta organització criminal, tres de les quals ja han ingressat a presó.

Segons han explicat les autoritats policials, la xarxa criminal comptava amb el suport d'una agència de viatges paraguaiana que s'encarregava de traslladar les dones captades al país sud-americà fins a l'aeroport del Prat.

Intervenen diners en metàl·lic i 19 grams de cocaïna

Els agents de la Policia Nacional van fer quatre entrades en pisos de cites d'Amposta i dues més en pisos de l'Aldea. A més de les detencions, durant els escorcolls es van intervenir 8.605 euros en metàl·lic, 19 grams de cocaïna, dues balances de precisió, sis telèfons mòbils, un ordinador portàtil i documentació.