Imatge d'arxiu d'una dotació i un helicòpter del SEM en una platja

Identifiquen el cadàver de la platja Llarga de Salou: Un home de 52 anys, veí de Tarragona

L'avís s'ha donat a un quart de set de la tarda

El cos d'una persona flotant ha fet saltar les alarmes als serveis d'emergències. Un banyista ha vist com un cadàver  apareixia dins l'aigua a la platja Llarga de Salou i ha donat l'avís als voltants d'un quart de set de la tarda.

Per aquest motiu, s'han activat Salvament Marítim, els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Salou, la Guàrdia Civil i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Salvament Marítim han estat els encarregats d'agafar el cos  de l'aigua i portar-lo fins a la sorra.

La Guàrdia Civil ha assumit el cas i ja ha obert una investigació  per esclarir els fets poder ampliar la informació  de l'incident, ja que es desconeix la causa de la mort de l'individu. L'individu és un home de 52 anys d'edat, que anava vestit i que no duia documentació a sobre. També s'ha informat que és un veí de Tarragona i originari d'Estepona (Màlaga).

Després d'una primera exploració, els serveis d'emergència van apuntar que el cos no presentava signes de violència, només tenia rascades a la pell que podrien haver estat provocades per les roques de la platja. Amb l'autòpsia i la investigació policial caldrà determinar si es tracta d'un accident i l'home va caure al mar o bé s'hi va llençar de manera intencionada.