L'Institut Gabriel Ferrater de Reus

No s'ho va pensar: el greu incident entre dos menors a les portes d'un institut de Reus

La Fiscalia de Menors ha obert diligències per un delicte de temptativa d'homicidi i un delicte lleu d'amenaces

Reus ha viscut un nou incident violent aquesta setmana. El passat dimarts, un alumne de l'Institut Gabriel Ferrater va apunyalar-ne un altre fins a quatre vegades, segons explica el Diari de Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor i va acabar ingressat a un centre de règim tancat. Per tot plegat, la Fiscalia de Menors ha obert diligències per un delicte de temptativa d'homicidi i un delicte lleu d'amenaces.

La persona agredida va ser evacuada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Agressió en arma blanca a Reus

L'incident va començar el dia abans de la greu agressió amb arma blanca al centre educatiu reusenc. Segons el citat mitjà, tot es va embolicar quan l'agressor estava barallant-se amb el germà de la víctima a l'institut. Veient la situació, qui acabaria sent la víctima, es va posar pel mig a defensar el seu germà.

Després d'aquests fets, el dimarts va succeir l'agressió amb arma blanca a Reus. A primera hora de la tarda, la víctima estava a les portes del Gabriel Ferrater, quan va anar l'agressor cap a ell. En aquest moment, sense pensar-s'ho gaire, va exhibir un ganivet de grans dimensions i li va clavar diverses vegades.

Unes punxades que van causar-li diverses lesions. Per aquest motiu, es va activar el servei d'emergències i la víctima va ser evacuada d'urgència fins a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Un cop a l'hospital, se'l va atendre per les ferides d'arma blanca. Afortunadament, les lesions que havia patit al cos per les ganivetades no van ser molt perilloses i va poder ser donat d'alta

Detenció i entrada a un centre de règim intern

El mateix dia dels fets, els Mossos d'Esquadra es van activar per detenir el menor d'edat. La policia catalana finalment va aconseguir detenir el jove, de nacionalitat marroquina igual que la persona agredida. Segons el Diari de Tarragona, fa tres mesos que havia arribat a Espanya.

En passar pel Jutjat de Menors de Tarragona, es va decidir el seu internament a un centre de règim tancat durant mig any amb opció a pròrroga. Una petició que va ser assumida pel fiscal.