Bombers apagant el foc a l'Hospital del Vendrell.

Aquesta nit: Incendi a la planta Covid de l'Hospital del Vendrell

Les flames s'haurien originat quan un pacient s'ha amagat per fumar al costat de l'oxigen que se li estava subministrant

Nit moguda a l'Hospital del Vendrell per un incendi que ha tingut lloc a quarts de dues de la matinada a la tercera planta. Aquesta és la planta on estan ingressats els pacients que tenen coronavirus, que estan aïllats.

Segons han apuntat des de la policia local del Vendrell, el foc s'hauria originat quan un dels pacients s'ha amagat per fumar una cigarreta. Amb l'oxigen que duia s'ha produït el foc, que ha cremat una cortina. Precisament aquest pacient ha estat l'únic que ha patit ferides, i ha estat atès a Urgències amb cremades al pit i al coll.

Evacuats 42 pacients

Al lloc dels fets s'han desplaçat cinc unitats dels Bombers, així com dels Mossos d'Esquadra i de la policia local. A causa del fum han estat evacuats tots els pacients de la tercera planta, un total de 42 persones, que han quedat il·leses.

L'operatiu no ha estat senzill, ja que els pacients de la planta Covid han d'estar aïllats de la resta. A més, s'han hagut de desplaçar totes les bombones d'oxigen que hi havia a la tercera planta, per evitar més focs. Un cop apagat l'incendi, els Bombers han seguit treballant per ventilar la zona.