Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils

Arrestada a Cambrils per dues ordres de detenció i tenir una identificació croata falsa

També es va detenir una companya per tinença d'un permís fals d'aquest mateix país

La Policia Local de Cambrils va detenir el passat divendres 1 d'abril dues dones al municipi. El primer arrest va tenir lloc a les quatre de la tarda, quan agents de la policia van identificar una dona de 32 anys sense domicili conegut, que tenia dues ordres de detenció de jutjats de València i Gandia. En aquest sentit, la detinguda, que tenia nombrosos antecedents policials, també estava en possessió d'un permís de nacionalitat croata.

Arran d'aquesta detenció, la Policia Local de Cambrils va localitzar i detenir una companya de la primera arrestada. Aquesta, de 31 anys i veïna de Barcelona, també tenia un permís de nacionalitat croata.

Detingut quan volia posar una denúncia per haver patit un furt

Aquestes dues no han estat les úniques detencions que ha dut a terme la Policia Local de Cambrils en els darrers dies. El passat 31 de març, a les cinc de la matinada, un home va comparèixer a la comissaria del cos policial cambrilenc per denunciar un furt que havia patit. Després de ser identificat, els agents van detectar que l'individu tenia dues ordres de crida i cerca d'un jutjat de Sant Fernando (Cadis).

Davant això, l'home, de 26 anys, va ser detingut, instruint-se diligència i quedant a disposició de la justícia.