Imatge d'una cinta del 112

Un home assassina un altre a trets a Tarragona i acaba llevant-se la vida

Els fets, que els Mossos investiguen, han tingut lloc durant la matinada al carrer Reding de la capital tarragonina

Nit moguda i tràgica al centre de Tarragona, que ha acabat amb la mort de dos homes. Els fets han tingut lloc al carrer Reding de la capital tarragonina al voltant de dos quarts de dues de la matinada i segons les primeres informacions un home ha matat un altre que estava en un balcó disparant-li diversos trets i posteriorment s'ha llevat la vida en veure's acorralat per la policia.

Després de l'avís dels veïns que havien sentit trets en un domicili, efectius dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Tarragona i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Segons ha avançat el 'Diari de Tarargona', el mòbil del crim s'hauria produït per una qüestió sentimental, tot i que oficialment no hi ha cap confirmació.

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències sobre els fets i s'han fet càrrec de la investigació.

La pel·lícula dels fets

Les primeres informacions sobre el cas, que està sota secret de sumari, indiquen que, des del carrer, un home hauria disparat un altre que estava en un balcó del carrer Reding. Arran dels impactes de bala, aquest darrer ha mort. Després d'això, el pistoler ha marxat del lloc dels fets en direcció a l'estació de trens.

En arribar el lloc dels fets, els Mossos han iniciat la recerca del presumpte homicida, localitzant-lo al carrer Orosi, molt a prop de l'estació de trens. Allà, quan els agents de la policia catalana l'han volgut identificar s'ha llevat la vida amb la mateixa arma que havia fet servir per disparar anteriorment.

Segons ha explicat el digital 'El Caso', la jutgessa de guàrdia de Tarragona s'ha personat fins al lloc dels fets per fer l'aixecament del cadàver, que s'ha produït al voltant de les nou del matí.