Els Bombers de Castelló treballant en el rescat del cadàver

En cerca i captura: Mata a trets un home i hauria fugit direcció Tarragona

Els fets han succeït a primera hora del matí d'aquest divendres | L'autor dels fets ha fugit amb un vehicle de color negre amb els vidres tintats

El municipi de Vinaròs ha sigut escenari d'un tràgic succés el matí d'aquest divendres. La Guàrdia Civil ha iniciat la investigació d'un homicidi després de trobar el cadàver d'una persona a la costa del municipi castellonenc.

Els fets, ben a prop de la frontera amb les Terres de l'Ebre, ha succeït als voltants de tres quarts de deu del matí. Un testimoni ha presenciat els fets i ha alertat als serveis d'emergències d'aquest fet. 

L'autor d'aquest homicidi ha fugit del lloc dels fets en un vehicle de color negre i els vidres tintats. Els cossos de seguretat fronterers amb Vinaròs han estat alertats d'aquesta situació. Els Mossos d'Esquadra estan al corrent d'aquesta informació, ja que l'autor dels fets hauria pogut fugir per Catalunya per la proximitat de la demarcació de Tarragona amb el municipi castellonenc.

A sang freda a Vinaròs

L'assassinat es tractaria d'una venjança amb una execució molt ràpida i planificada, segons informen diversos mitjans locals. Un home ha disparat mortalment un altre a la zona de cala Montero de Vinaròs, al nord de la localitat. La víctima és un home d'uns 50 anys, que no ha estat identificat.

Dues hores abans dels fets, un testimoni ha fet una trucada que informava que un home havia estat tirotejat en aquest lloc del municipi. Una alerta que ha mobilitzat els serveis d'emergències i els cossos de seguretat.

L'individu, que ha estat vist per aquest testimoni, ha fugit de pressa amb un cotxe de color negre, però abans ha llençat el cadàver al mar.

La Guàrdia Civil ha iniciat la investigació d'aquest assassinat, que es tractaria d'una venjança per la rapidesa i la planificació de l'incident a Vinaròs.

Després de l'avís, la Unitat de Rescat Aquàtic del Consorci de Provincial de Bombers de Castelló ha iniciat la recerca del cos de l'home al mar. S'ha començat per la Cala Montero, però el cos, a causa de la força del temporal, ha estat trobat a una altra de les platges del municipi, a la cala del Barco.La Unitat Orgànica de la Policia Judicial s'encarrega de la investigació d'aquest greu incident al municipi de la demarcació de Castelló.