Un cavall vist des de la part del davant

Dos gossos deixen greument ferit un poni a Vila-rodona

Finalment, l'animal ha hagut de ser sacrificat

Griseta, un poni de Vila-rodona, és la protagonista d'una història colpidora. El divendres 19 de febrer, al voltant de les 14.00 h, l'animal va patir un  atac  extremadament  violent per part de dos gossos. Segons El Vallenc, el poni estava pasturant tranquil·lament a prop de la casa del seu propietari i els  gossos de raça mesclada, que no portaven morrió i estaven deslligats, van atacar-lo i van causar-li ferides de gravetat al coll i a la galta.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Arran de la reacció de l'animal a causa de l'atac, diversos homes propers a la zona van assabentar-se dels fets i van aconseguir fer marxar els gossos, però el poni va quedar greument  ferit. Per aquest motiu, el propietari i un veterinari van decidir traslladar la bèstia a un hospital veterinari  de Bellaterra.

Malauradament, davant de l'empitjorament de l'estat del cavall, l'endemà van haver de sacrificar-lo per evitar-li més patiments. El propietari del poni, per la seva banda, ha  denunciat  els fets al cos dels Mossos d'Esquadra de Catalunya.