Home atracant una gasolinera.

Vídeo: L'atracador armat que tenia atemorides totes les gasolineres de Tarragona

Gran desplegament per detenir-lo: l'atracador havia actuat a l'Alt Camp i al Tarragonès

Els Mossos d'Esquadra han tancat una investigació iniciada a finals de gener d'enguany. Un cas que va començar amb un seguit de robatoris a gasolineres de l'Alt Camp i el Tarragonès, on l'autor dels atracaments utilitzava un ganivet de grans dimensions.

Després de diverses gestions d'investigació, es va identificar el presumpte autor a Montblanc. Aquest passat dimecres, la policia catalana va muntar un dispositiu i va ser detingut. Després de passar a disposició judicial, es va decretar el seu ingrés a presó.

A punta de ganivet

Els Mossos d'Esquadra anaven darrere d'un atracador de benzineres al Camp de Tarragona. Un seguit de robatoris en aquestes estacions de serveis amb el mateix modus operandi va fer que saltessin les alarmes.

Un individu feia servir un ganivet de grans dimensions per intimidar els treballadors i robar-los els diners de la recaptació. A més, l'atracador utilitzava una mascareta sanitària i elements d'ocultació del rostre, un fet que dificultava la seva identificació i detenció.

El primer dels robatoris el va cometre el 7 de febrer en una benzinera de Valls. En aquest assalt va exhibir una arma blanca per intimidar la treballadora. D'aquesta manera va aconseguir que li entregués la recaptació de la caixa.

Un cop va aconseguir el seu objectiu, el detingut va fugir a peu de l'establiment amb un botí de més de 1.000 euros.

El segon fet pel qual se'l deté va tenir lloc el 28 de febrer en una benzinera de la localitat de Vilallonga del Camp. En aquesta ocasió va utilitzar el mateix modus operandi que l'anterior robatori i va aconseguir endur-se més de 500 euros en efectiu de la caixa.

Les gestions fetes en la investigació pels Mossos d'Esquadra van permetre identificar el presumpte autor dels robatoris. Es tracta d'un home de 36 anys amb antecedents policials.

A partir d'aquesta informació, els mossos van establir un dispositiu policial per detenir-lo a Montblanc, on resideix l'investigat, el dimecres al matí. En aquest sentit, se'l va detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació a benzineres.

En el marc del dispositiu, els agents van fer una entrada i perquisició al domicili del detingut per localitzar indicis de la seva participació en altres fets similars. I és que la investigació continua oberta, ja que hi ha indicis que el detingut sigui el presumpte autor d’altres fets similars ocorreguts a l’Alt Camp i al Morell, al Tarragonès. 

El detingut va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls i l’autoritat judicial va decretar el seu ingrés a presó.