Llums policials.

Atracament mortal a Tortosa: entren armats en un bingo i maten una treballadora

Un grup d'atracadors ha entrat al bingo de Tortosa i ha començat a disparar, ferint també una altra persona

Greu succés aquesta matinada a les Terres de l'Ebre. Els Mossos d'Esquadra investiguen un atracament mortal en un establiment d'oci a Tortosa. Un grup de persones hauria entrat en un bingo i hauria començat a disparar, i com a resultat ha acabat morint una dona.

Els fets han tingut lloc cap a les 00.50 hores d'aquesta matinada. L'atracament s'ha produït en un bingo situat a la plaça Corona d'Aragó de Tortosa. Segons les primeres informacions, un grup d'atracadors format per dues o tres persones hauria entrat a l'establiment i hauria començat a disparar.

Quan han accedit al bingo, armats, han disparat un home que ha quedat ferit a l'espatlla. Un cop perpetrat l'atracament, quan sortien, haurien tornat a disparar, en aquesta ocasió a una treballadora del bingo que ha acabat morint.

Els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació per esclarir els fets i atrapar els autors de l'atracament, ja que aquests van poder fugir després del tiroteig que ha acabat sent mortal. 

Segons avança elCaso.cat, les persones haurien accedit al bingo amb armes curtes i la cara tapada. Quan han entrat han començat a disparar i han ferit un home a l'espatlla. A la sortida haurien tornat a obrir foc i ha estat llavors quan una treballadora hauria rebut un tret a la part superior del cos que ha acabat amb la seva vida.

Totes dues persones han estat traslladades ràpidament pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari de Tortosa, però no han pogut fer res per salvar la vida a la dona, mentre que no es tem per la vida de l'home.