Una detenció dels Mossos d'Esquadra

Atrapen dos lladres que robaven en domicilis del Vendrell mentre les víctimes dormien

Tot i ser responsables de diversos robatoris a dins d'habitatges, el jutge els ha deixat en llibertat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 d'agost dos joves que haurien comès diversos robatoris a l'interior de domicilis al Vendrell. Els lladres van ser atrapats 'in fraganti' la matinada del dilluns 23 mentre robaven a dins d'un domicili de l'avinguda de Catalunya. La propietària del pis estava dormint en el moment que els dos joves havien entrat.

Els Mossos els van intervenir diners en efectiu i diversos objectes que havien sostret. Arran d'aquest fet es va obrir una investigació que va permetre concloure que els joves havien fet tres robatoris més seguint el mateix patró. Els robatoris s'havien produït els dies 18,19 i 20 d'agost als carrers de l'Àliga i Mestral i a l'avinguda del Parlament de Catalunya.

Per finestres i balcons oberts

En tots els casos, els nois entraven de matinada per balcons i finestres que estaven obertes i robaven mentre els propietaris dormien. S'enduien diners, targetes de crèdit, telèfons mòbils o aparells electrònics, alguns dels quals s'han recuperat. Els Mossos mantenen oberta la investigació i no es descarten més detencions.

Els dos joves, de 21 i 23 anys, veïns del Vendrell i de nacionalitat marroquina, van passar a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs de tots dos.