Una patrulla de la policia del Vendrell, al centre.

Atrapen 'in fraganti' una persona que estava robant de nit en un comerç del Vendrell

Junt amb dues persones més, havien esbotzat la porta de l'establiment

La Policia Municipal del Vendrell va atrapar la passada matinada del dijous 17 de febrer una persona que estava robant en un comerç del centre. La patrulla va veure que un establiment de la plaça Vella tenia la porta esbotzada i que hi havia algú al seu interior. Eren pels voltants de les quatre de la matinada.

Quan van entrar al comerç, van trobar una persona que estava intentant robar. Aquesta va quedar detinguda i va explicar als agents que havia accedit a dins juntament amb dues persones més, que en aquell moment no hi eren. Aquestes persones s'havien endut la caixa registradora.  

També tenien preparada una bossa plena d'ampolles d'alcohol per emportar-se-la. El detingut ha passat a disposició judicial, mentre la policia ha obert una investigació per trobar els dos còmplices.

A la Junta de Seguretat Local celebrada aquesta setmana ja es va corroborar que fets delictius com aquest havien anat en augment l'últim any. A diferència dels robatoris en domicilis, que havien baixat, els furts i robatoris en comerços van a l'alça.