Foto d'un detingut emmanillat.

Atrapen el lladre d'avis de Reus: els robava amb el mètode de l'estrebada

El presumpte lladre es va intentar desfer d'una cadena que havia pres a una dona durant la detenció

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 28 anys a Reus com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació pel mètode de l'estrebada.

El primer dels fets es va produir el 13 d'agost al carrer del Sol, quan un home d'edat avançada va ser víctima de l'estrebada del collar d'or que duia penjat al coll. L'autor dels fets va marxar corrent.

La segona actuació la va fer el 31 d'agost al barri Mare Molas i la víctima, una dona d'edat avançada, va patir l'estrebada de la seva cadeneta quan sortia d'un portal. El mateix sistema el va repetir aquest dimecres al matí, quan una dona va ser víctima d'una altra estrebada al carrer Batan.

Quan la dona estava denunciant els fets a la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra l'estaven detenint, ja que havien fet investigacions després del primer robatori. En el moment de l'arrest, l'home va intentar desfer-se del collaret que havia robat una estona abans.

Els mossos mantenen oberta la investigació per si se li poden atribuir altres fets similars. L'arrestat ha ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Reus aquest dijous.