Imatge del cotxe que ha atropellat una persona a la via de Roma de Tarragona aquest migdia, amb el vidre davanter esquerdat per l'impacte

L'atropellen a l'avinguda de Roma de Tarragona i es fuga sense esperar l'ambulància

Ha passat cap a dos quarts de dues del migdia

Una persona ha sigut atropellada per un cotxe a l'avinguda de Roma de Tarragona, i acte seguit ha marxat del lloc dels fets. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de dues del migdia quan, per causes que s'estan investigant, un turisme ha envestit una persona que travessava la carretera per una zona on no hi havia cap pas de vianants, i ha impactat contra el vidre del cotxe, esquedant-lo.

Es desconeix l'estat de la persona atropellada, i és que de fet, segons ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quan han arribat al lloc dels fets, la persona atropellada havia marxat  del lloc dels fets pel seu propi peu, sense esperar que arribessin els efectius d'emergències.

La Guàrdia Urbana de Tarragona també s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per atendre l'atropellament.

Segon atropellament al Camp de Tarragona en 24 hores

Es tracta del segon atropellament al Camp de Tarragona en les darreres 24 hores, ja que aquest dimecres al migdia una dona de 75 anys va resultar ferida crítica després de ser envestida per un cotxe al barri de Sant Salvador del Vendrell. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de tres del migdia, quan un vehicle va atropellar la dona a l'avinguda de Palfuriana, provocant-li ferides. La víctima va haver de ser evacuada en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.