Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Investiguen la mort d'un home atropellat a la C-15

Els fets han passat a les dues de la matinada

Matinada tràgica aquest dijous, 9 de desembre. Quan passaven divuit minuts de les dues de la matinada els serveis d'emergències han rebut un avís per un greu accident que havia tingut lloc a la carretera C-15, a l'altura de Vilanova i la Geltrú.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), una persona hauria perdut la vida en ser atropellada per un vehicle. Els Mossos d'Esquadra han anat al lloc dels fets, al punt quilomètric 1,4 de la C-15, amb un total de cinc patrulles. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'ha desplaçat fins allí ràpidament amb tres unitats, tot i que no han pogut fer res per salvar la vida a la persona.

Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe ha atropellat mortalment un home que caminava per la carretera en sentit Vilafranca del Penedès. Amb aquesta víctima ja son 123 els morts en accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya durant el 2021.

Un pont sense víctimes mortals a les carreteres

La intensitat de trànsit a les carreteres durant aquest pont de desembre ha estat molt alta. No obstant això, des del Servei Català de Trànsit es fa una molt bona valoració del balanç final, ja que entre les tres de la tarda del divendres 3 de desembre i les 8 del vespre del dimecres 8 de desembre no s'ha registrat cap víctima mortal a les carreteres catalanes. Aquestes son les hores en què es preveia més intensitat a les carreteres i que hi podria haver complicacions.

Tanmateix, a Sils, diumenge van morir dos joves en caure el seu cotxe des d'un camí a una riera, un tràgic accident, però, que no es relaciona en l'operació activada pels desplaçaments durant el pont.