Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Els Mossos ho investiguen: Troben un noi de 18 anys mort a la T-310

La policia catalana treballa amb la hipòtesi que hagi estat atropellat i que el conductor hagi fugit del lloc dels fets

Tràgic matí el d'aquest diumenge a Reus, després de l'atropellament mortal d'un vianant a la T-310. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets han tingut lloc poc després de les sis del matí, al punt quilomètric 2,4 de la carretera de Riudoms. Segons ha avançat el digital 'El Caso', la víctima és un noi d'uns 18 anys, que presentava ferides importants al cap.

És per això que els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que la víctima hagi estat atropellada per un vehicle que s'hauria fugat. En aquest sentit, l'avís l'ha donat un conductor que, segons les primeres informacions, no estaria relacionat amb els fets, ja que el seu vehicle no presentava cap desperfecte. Tot i això, les perquisicions encara estan obertes.

La víctima no portava documentació

El jove mort, segons ha explicat el citat mitjà, no portava documentació a sobre i per això encara no se l'ha pogut identificar. La policia catalana intenta ara esclarir les circumstàncies de la seva mort, alhora que treballa per saber qui és la víctima mortal. 

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la carretera ha estat tallada en ambdós sentits i s’han fet desviaments senyalitzats per la T-314.

Aquesta víctima, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit, són 94 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant l'any 2021.