Imatge d'un tren de Rodalies

Mor una persona atropellada per un tren entre Sant Vicenç de Calders i Calafell

Es gestiona servei alternatiu per els combois afectats

Tràgic incident a la xarxa ferroviària tarragonina. Una persona ha mort  després de ser atropellada, per causes que es desconeixen, per un comboi que circulava entre Sant Vicenç de Calders i Calafell. L'incident ha succeït a tres quarts d'onze del matí. L'incident ha succeït en ple trajecte  del comboi, abans d'arribar al municipi del Baix Penedès, a l'altura de l'hotel Ra, segons l'Ajuntament de Calafell.

En conseqüència de l'incident, Rodalies ha informat d'afectacions que poden superar els 30 minuts a la xarxa de Rodalies afectant les línies R2,  R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17, entre Calafell i Sant Vicenç de Calders. També hi havia aturat el tren que hi ha aturat és el que sortia des de Port Aventura a les 9.57 hores i havia d'arribar a l'Estació de França a les 11.48 hores.

Fi de la prealerta FERROCAT

Protecció Civil ha desactivat la prealerta FERROCAT  per l'atropellament d'un tren a una persona a Calafell després d'establir-se el servei alternatiu de transport per carretera.

 La línia R2Sud i R1 han quedat tallades. La circulació  ha quedat interrompuda  a petició dels serveis d'emergències, derivat de l'atropellament.

Segons Rodalies, la línia R2 Sud comença els seus trajectes a Vilanova i la Geltrú, mentre la resta de Regionals ho fan des de Vilafranca. En aquest sentit, s'està treballant per facilitar un transport alternatiu per poder arribar fins aquests punts. Així mateix, els passatgers  del tren aturat en el punt de l'incident han estat evacuats i se'ls ha gestionat un transport alternatiu per continuar el seu viatge.