Via

Un noi de 19 anys, ferit crític en ser atropellat per un tren a l'altura de Cunit

El noi creuava les vies per un punt sense pas habilitat

ACTUALITZACIÓ 03/06/2021 a les 17.00 hores

Dues hores i mitja després del succés, Renfe ja ha donat la circulació per restablerta, amb retards puntuals que poden arribar als 30 minuts.

NOTÍCIA 03/06/2021 a les 14.55 hores

Una persona ha sigut atropellada per un tren el migdia d'aquest dijous, 3 de juny, a l'altura de Cunit. L'atropellament s'ha produït al voltant de les 14.15 hores un tram de vies situat aproximadament a un quilòmetre de l'estació, quan el noi ha creuat les vies per un punt sense pas habilitat.

La víctima, un noi de 19 anys, ha pogut ser evacuat ferit crític amb l'helicòpter del SEM encara amb vida a  l'Hospital de Bellvitge.  A conseqüència de l'incident, diverses línies de Rodalies han quedat afectades i s'han registrat retards d'entre 30 i 75 minuts.

Es registren retards en diverses línies de Rodalies, com l'R2, l'R2 Sud, R2 Nord, R13, R14, R15, R16 i R17. Una de les dues vies ha quedat fora de servei i els trens circulen per via única entre Cunit i Sant Vicenç de Calders. 

Un dels combois afectats és el que ha atropellat el jove, un tren amb destinació Flix, que ha quedat aturat a Cunit. Finalment el tren afectat ha pogut continuar la marxa i circula amb un retard de 75 minuts. 

Arran del succés, s'han activat els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i quatre dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM): tres de terrestres i l'helicòpter medicalitzat.