Atropellament a la C-31 de Cunit.

Els atropellaments no s'aturen a la C-31 al seu pas per Cunit

Fa dos mesos que van començar les obres de millora de la travessia

Fa ja dos mesos que van començar les obres de millora de la C-31 al seu pas per Cunit. Amb els treballs en marxa, la situació, per ara, no ha canviat, i se segueixen succeint els atropellaments en una via molt complicada. L'últim va tenir lloc aquest dilluns 9 d'agost pels voltants de les 22.00 hores.

Tal com han denunciat veïns que han penjat fotos a les xarxes socials, un vehicle va atropellar una dona que creuava un pas de zebra. La dona va ser atesa al mateix lloc dels fets per una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Successos com aquest es repeteixen periòdicament en una carretera que suporta molt de trànsit, davant l'enuig dels veïns.

La remodelació i la C-32

El febrer del 2020, nombrosos cunitencs es van manifestar per demanar una solució a aquesta situació. Les obres que van començar el juny tenen l'objectiu de reforçar la seguretat, ampliant voreres, reordenant accessos i millorant els passos de vianants. La previsió és que estiguin llestes abans d'acabar l'any.

Però des de l'Ajuntament ja han avisat que la solució definitiva implica alliberar la C-32, perquè el flux de vehicles es traslladi a l'autopista. Així ho va reiterar l'alcalde del municipi, Jaume Casañas, al secretari de Mobilitat, Isidre Gavín, quan va fer una visita d'obres la setmana passada.