Els bombers amb un vehicle bolcat a l'AP-7

Atropellen mortalment l'ocupant d'un cotxe que havia patit un accident a l'AP-7

Dos turismes han col·lidit en sentit nord i una persona hauria creuat la mitjana, en sentit sud, quan l'han atropellat

Tràgic accident a primera hora d'aquest dijous a l'autopista AP-7 al seu pas per la localitat de Tarragona. El servei d'emergències ha rebut un avís a un quart i dos minuts de nou del matí l'alerta per un sinistre mortal al punt quilomètric 246.

Per causes que s'estan investigant, dos turismes han col·lidit en aquesta ubicació de l'autopista en sentit nord. L'ocupant d'un dels vehicles hauria creuat la mitjana i la calçada en sentit sud. En aquest moment ha sigut quan ha estat atropellat mortalment per un altre turisme.

En el primer accident, ha resultat ferida una altra persona en estat lleu i ha estat traslladada fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona pel SEM.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons les dades provisionals de Trànsit, amb aquesta víctima són 66 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)

Quant a l’afectació viària, l’autopista està tallada en sentit Amposta i es desvia la circulació per l’N-340. En sentit Barcelona, hi ha un sol carril obert. Hi ha uns 3 km de retencions en sentit nord i 4 km sentit sud.

Greus problemes a la circulació

L'accident mortal a l'AP-7 ha tingut greus conseqüències a la circulació en aquest punt de l'autopista. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), en conseqüència del sinistre al punt quilomètric 247 hi ha els carrils tallats en tots dos sentits de la marxa.

En un primer moment, a l'altura de l'accident hi havia un carril obert per circular en ambdós sentits, amb dos quilòmetres d'aturades en sentit sud, i un quilòmetre més en sentit nord.

Tot i això, finalment Trànsit ha informat que es tallava completament la calçada en direcció sud i es feien desviaments cap a la carretera N-340. D'altra banda, en sentit nord hi havia un carril obert.

De resultes de la topada mortal hi ha uns quatre quilòmetres d'aturades en direcció sud i una congestió de tres quilòmetres en sentit nord.

Així mateix, en conseqüència dels desviaments, també hi ha tres quilòmetres de cua a l'N-340 a Altafulla en sentit nord, i a l'A-7 ja s'acumulen dos quilòmetres de retencions a Tarragona en tots dos sentits de la marxa.