Una ambulància del SEM i un cotxe de policia en un accident

Atropellen un regidor de l'Ajuntament de Reus i acaba a l'UCI

Els fets van passar divendres i està ingressat a causa de diverses ferides i un traumatisme cranioencefàlic

El regidor de Benestar Social de Reus, Pere Aluja, està ingressat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser atropellat el passat divendres 25 de març al vespre.

Concretament els fets van passar a l'avinguda Països Catalans. Aluja creuava un pas de vianants quan un vehicle el va envestir. L'Ajuntament de Reus ha fet públics els fets aquest diumenge, tot i que l'atropellament va ser divendres.

Des de llavors, Aluja està ingressat a l'hospital tarragoní a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a causa de les ferides de diversa consideració que va patir, així com un traumatisme cranioencefàlic. Les últimes informacions sobre el seu estat de salut són que es troba estable, tot i que encara hauran de passar 48 hores més per veure l'evolució.

La Guàrdia Urbana de Reus investiga els fets.

Un mes des de la seva incorporació

Pere Aluja i Balsells fa tot just poc més d'un mes que va ser nomenat regidor de l'Ajuntament de Reus. Va ocupar el lloc que Montserrat Vilella va deixar lliure després de la seva renúncia a l'acta de regidora.

Balsells va ser el número 9 en la llista electoral de Junts per Reus i fins al moment era delegat de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) al Baix Camp, així com empresari especialitzat en el sector de la discapacitat.