Un vehicle de la Policia Local de Cambrils amb una porta oberta

Aturen un vehicle sospitós a Cambrils i enxampen un lladre amb ordre de cerca

La Policia Local de Cambrils ha instruït diligències

Les tasques de vigilància que fan des de la Policia Local de Cambrils han donat els seus fruits aquesta setmana. Ben entrada la matinada d'aquest passat divendres, els agents cambrilencs van detectar un vehicle sospitós i van encertar en aturar-lo. 

Segons han informat des de la policia a les seves xarxes socials, a dos quarts d'una de la matinada d'aquest 22 d'abril, estaven fent feines de vigilància al barri Molí de la Torre de la localitat de la Costa Daurada. 

En aquest punt van veure un cotxe, de la marca BMW, i van decidir aturar-lo. Al seu interior hi havia dues persones sospitoses i es va procedir a la identificació dels dos individus que hi havia.  Un d'ells era un jove de 20 anys, veí de Cambrils, que va ser detingut per una ordre de cerca per un robatori.

La Policia Local de Cambrils va intervenir diverses eines per a ocupar cases. En concret, portava panys i palanques, entre altres elements. A més, l'home, de 42 anys, tenia diversos antecedents delictius.

Per tot plegat, els agents cambrilencs també van instruir diligències a totes dues persones per aquests motius. 

Intent d'ocupació a Cambrils

La Policia Local de Cambrils va ser alertada per una possible ocupació a la localitat fa poc més d'una setmana. En concret, els fets van succeir durant la tarda del passat dissabte 9 d'abril.

Segons informaven, a tres quarts i quatre minuts de les sis de la tarda, els agents de la policia cambrilenca van ser alertats d'aquest incident. Uns fets que succeïen en un pis al carrer Drassanes del municipi de la Costa Daurada.

Una patrulla es va desplaçar fins aquesta ubicació per a fer les comprovacions. En arribar van localitzar un home, de 28 anys i veí de Riudecanyes. L'individu es trobava a l'interior del pis i l'estava ocupant des de feia unes hores. 

Per aquest motiu, la Policia Local de Cambrils el va desallotjar i els propietaris del pis, el van aconseguir recuperar. La policia cambrilenca li han instruït les oportunes diligències per aquesta acció que havia realitzat d'ocupació.