Imatge de l'embarcació S-30 de la Guàrdia Civil

Auxilien una embarcació que va quedar a la deriva en una zona de banyistes de Roda

La Guàrdia Civil, que va remolcar el vaixell, ha explicat que els fets van tenir lloc el passat divendres a la tarda

El passat divendres a la tarda, l'embarcació S-30 pertanyent al Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil de Tarragona va procedir al rescat i auxili d'una embarcació que havia quedat a la deriva per una avaria mecànica, en una zona de bany pròxima al port del Roc de Sant Gaietà, a Roda de Berà. L'embarcació, tripulada per quatre adults, van quedar a la deriva a uns quinze metres de l'entrada del Port, en una zona de banyistes.

Els tripulants van requerir l'assistència de l'S-30, que estava patrulla la zona, després de patir una avaria en la seva embarcació. En aquest sentit, el vaixell va quedar a la deriva, sent ingovernable a causa de la situació de la mar. En aquest sentit, el patruller va remolcar el vaixell fins al port del Roc de Sant Gaietà, on havia estat llogat.


A la costa tarragonina, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil disposa de diverses embarcacions per dur a terme de manera ordinària les funcions policials que té encomanades, com són les patrulleres Riu Francolí i Riu Martín i l'embarcació S-30.