Persona enviant un missatge per whatsapp

Tres setmanes sense poder fer servir el mòbil: La problemàtica que afecta Falset

Telefònica afirma que treballa per reparar el problema, que hauria d'estar resolt aquesta setmana

Una cinquantena de veïns de Falset fa tres setmanes que no poden fer ni rebre trucades amb el seu telèfon mòbil. La raó és una avaria a l'antena que subministra el servei de 2G. Es tracta principalment de gent gran del municipi que tenen aparells que no són d'última tecnologia i que utilitzen el telèfon únicament per fer trucades.

L'Ajuntament de Falset va contactar amb Telefònica -propietària de l'antena- i els va advertir del problema. Finalment, i després de diverses queixes tant del consistori com dels abonats, l'empresa ho està resolent. Fonts de Telefònica han explicat a l'ACN que ja hi ha tècnics treballant-hi i fent proves, i que esperen que el servei torni a funcionar amb normalitat entre aquest dijous o divendres.

Queixes per la lentitud en solucionar el problema

Des de l'Ajuntament de Falset van rebre una quinzena de queixes i han pogut saber que unes 25 persones han anat a una botiga d'informàtica local per intentar resoldre el problema. El consistori també ha lamentat la lentitud en la reparació de l'antena, que havia quedat afectada per una tempesta.

Fins i tot havien corregut rumors que la companyia havia retirat el repetidor. La incidència afectaria de manera molt local, únicament a la capital del Priorat i zones de Marçà, ja que hi ha altres antenes que cobreixen la resta de la comarca.