Imatge de l'immoble ocupat, al carrer Vendrell de Torreforta

Una àvia de 92 anys marxa del seu pis de Torreforta perquè li ha caigut a sobre el sostre dels veïns ocupes

L'habitatge seria propietat de la Generalitat, segons la família afectada

El programa 'Cuatro al Dia' ha recollit, aquesta setmana, una història ben trista a Tarragona. El mercat il·legal de pisos ocupats als barris de Ponentque va denunciar TarragonaDigital, li ha canviat la vida a una  àvia de 92 anys de Torreforta.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'àvia, veïna del carrer Vendrell, fa anys que conviu amb un pis ocupat, just a sobre del seu habitatge. Ara, però, segons han explicat els seus néts a la televisió estatal, la situació s'ha complicat. El pis ocupat ha patit una fuita d'aigua. L'acumulació d'aigua ha acabat provocant que el sostre  del lavabo de l'àvia hagi caigut. A més, segons es pot veure al vídeo, l'habitatge està plena d'humitats, sobretot als dormitoris, tant el de la padrina com el d'un dels seus néts. Els ocupes, que confessen públicament haver pagat per poder entrar en aquell pis, també han ocupat els  espais comuns amb bosses plenes de brossa

L'habitatge seria propietat de la Generalitat

Ara, l'àvia no viu a casa seva i s'ha traslladat amb un familiar. El motiu és obvi: el seu pis no és segur. També s'ha hagut de traslladar el nét que vivia amb ella. La família ha fet públic que  l'habitatge ocupat  és propietat  de la Generalitat  i que les reclamacions que han anat posant en els darrers anys, per trobar una solució a la situació, han quedat en paper mullat. També han manifestat que no han rebut cap suport per part del consistori de Tarragona.  Els familiars han explicat que els intents d'arribar a un acord  amb els ocupes han acabat en conflicte

Ara com ara, els fets són que els ocupes no es fan càrrec de la fuita d'aigua, continuen vivint a l'habitatge ocupat, i els veïns legítims han hagut de marxar de casa seva perquè la convivència és tan difícil que posa en risc la seva integritat física.